Här på Filippinsk Salong & Spa får du behandlingar som bidrar till att du mår bättre, känner harmoni och känner dig fräsch.


Massagen, som är väldigt populär, och fotvård/pedikyr med fotmassage bokas genom att trycka på knappen “Boka tid” och du länkas då vidare till “bokadirekt.se”. Hos “bokadirekt.se” får du information om lediga tider för att genomföra bokningen.


Hårklippning, trådning, ansiktsbehandling, manikyr och pedikyr är tjänster där vi vill ha lite mer information om dina önskemål varför dessa bokas direkt med salongen.
Skicka ett sms på 076-2662397 och beskriv vad du önskar så återkommer vi.


För mer information om behandlingarna, se nedan!

Massage

Massagen utförs i en kombination av teknikerna Filippinsk och Shiatsu, även i kombination med “Hot stone” eller “Koppning”. Helkroppsmassagen är behandlande och ger bra effekt på stela kroppar och muskler. Vill du ha en mer avkopplande massage, säg till så anpassas massagen enligt ditt önskemål.

Vi använder naturliga hudvänliga oparfymerade massageoljor som lätt tas upp av huden. Massage i kombination med oljan stimulerar också huden och kan bidra till en bättre cirkulation. 


Informera mig om dina önskemål samt om eventuella allergier eller andra hälsoproblem före din behandling.

Hand- & Fotspa
Hand- och fotspa utförs på traditionellt Filippinsk sätt och kan kombineras på olika sätt. Tjänsterna omfattar fotmassage, paraffin händer, fotvård med fotbad och fil- & skrubbning, pedikyr, manikyr - ja allt som gör att du får både skönare och finare fötter och händer!

Hårvård

Marife, som är både dam- och herrfrisör, klipper, färgar, gör trådning och ser till att du får ett vackert och lättskött hår. Det där som får dig att se lite extra bra ut!


Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandlingen utförs på traditionellt sätt och den är djuprengörande med portömning i den omfattning som behövs. Du får en ren hy som byggs på med skyddande lager. Trådning tar bort oönskad hårväxt. Har du några andra önskemål så hjälper vi dig gärna!